top of page
hero_home_beer_02-story-01.jpg

HAVE YOURSELF 
A DUTCH BEER.

Smaeckt staat voor broederschap, liefde voor bier en liefde voor de makers. Daarom vindt je bij ons geen bieren aan van grote biermerken maar richten wij ons volledig op de niche-brouwerijen, microbrouwers en brouwers die hun bier aan een groter publiek willen voorstellen.
Interesse? Neem contact met ons op.

BROUWERIJEN

Alleen de beste brouwerijen zijn goed genoeg voor Smaeckt!. Ze zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Daarom durven we jou uit te dagen om eens iets nieuws te drinken. We weten namelijk zeker dat alle belevingen die wij bieden top zijn. Het kan niet je smaak of voorkeur zijn, maar deze brouwers zijn de beste in hun klasse. Van paters tot hipsters, we blijven zoeken naar de pareltjes uit de markt.

NIEUWE BROUWERS GEZOCHT!

We blijven op zoek naar nieuwe brouwers met passie en een drive om mooie bieren te brouwen. Daarom zijn we juist op zoek naar jou! Ben jij die brouwer of brouwerij die nog wat extra aandacht zoekt voor zijn of haar bieren? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar je! Ben je een kleinschalige brouwer met passie voor bier en wil je een groter publiek kennis laten maken met jouw bier? Neem dan contact met ons op!

bottom of page